Ételmagyarázat
Ajkai rakott metélt: metélt tészta, túrókrém, baracklekvár.
Csáky sertésborda: a bordaszeleteket lecsós, tojással töltjük, paprikás mártásban tálaljuk.
Parasztos csorbaleves: lestyánnal ízesített erdélyi zöldségleves sertéshússal.
Hamis chimichanga:palacsintába töltött chilis húsragú babbal, fűszeres sajtos öntettel.
Szakállas rántott szelet: két rántott szelet között sajtszósz tatlálható, reszelt sajttal gazdagítva.
Lyoni csirkemell: natúr csirkemellfilére sült hagymakarikákat halmozunk.
Sztrapacska: burgonyás galuskát túróval és juhtúróval összesütjük, szalonna pörccel tálaljuk.
Bakonyi sertésszelet: a sertéskarajt, gombával, szalonnával gazdagítjuk, tejfölös paprikás szafttal tálaljuk.
Rántott csirkemellfilé Candy módra:baconnel, ananásszal és sajttal töltött csirkemellfilé rántva.
Húsimádó makaróni: darálthússal, baconnal, szalámival olaszos ragut készítünk, sajttal gazdagítjuk.
Temesvári sertésragu: sertéscombra zöldbabos-szalonnás ragut készítünk.
Alpesi rántott palacsinta: a palacsintákat sajttal, sonkával, gombával töltjük majd kirántjuk.
Bakonybéli csirkecomb: csirkepaprikás jellegű étel gombával gazdagítva.
Rotschild palacsinta: almával, fahéjjal, dióval töltött palacsinta, meggyes öntettel.
Rákóczi sertésborda: a bordaszeleteket megtöltjük sajttal, gombával, szalonnával, bundázzuk és kisütjük.
Kassai sertésborda: a bordaszeletet túróval, uborkával, baconnel töltjük,majd burgonyabundába forgatjuk és készre sütjük.
Szegvári borda: az elősütött sertésbordát mustár, ketchup, hagyma és fokhagyma keverékével készített mártással öntjük le.
Soproni násznagyleves: marha és csirkehúsból készült zöldséges húsleves jellegű étel, káposztagombóccal.
Rántott sertésborda ördög módra: sertésbordát szalonnával, kolbásszal csípős zöldpaprikával töltjük, bundázzuk.
Hentes leves: csirkemájból, sertésapróhúsból és zöldségekből készítjük.
Cézár saláta: saláta alapon,uborka,paradicsom, paprika, kukorica,csirkemell kocka, sajtkocka.
Savanyú vetrece: sertéshúst kockára vágjuk, tejfölös,mustáros, babérleveles mártásban tálaljuk.
Magyaros rántott palacsinta: sonkával, kolbásszal, hagymával, sajttal, erőspaprikával töltve, bundázva.
Öreghegyi sertésborda: rántott szeletek közé baconos, lilahagymás körőzöttet halmozunk.
Rodolfó penne: csípős bazsalikomos paradicsomos szósz, csirke, gomba, sonka, sajt.
Sertés szelet favágó módra: a rántott sertésszeletre fokhagymás, gombás, sonkás ragut halmozunk sajttal megszórjuk.
Csirkemell görögösen fetasajttal: a csirkemellet görögösen fűszerezzük, hagymával, paprikával, fetasajttal készresütjük.
Diplomata saláta: majonézes burgonya, sonkával, ananásszal, tojással, és kukoricával .
Eszterházy tokány: a húscsíkokat megpirítjuk, ízesítjük, zöldségekkel gazdagítjuk, mustáros, babérleveles tejfölös mártással tálaljuk.
Pármai spagetti: tejszínből, sonkából szalonnából mártást készítünk, sajttal megszórjuk.
Csabai rántott borda: a karajszeleteket fűszeres csabai kolbásszal és sajtkrémmel töltjük.
Alföldi rántott húskorong: fasírt jellegű fűszerezett darálthús panírozva, olajban kisütve.
Erdélyi rakott káposzta: rakott egytál-étel savanyúkáposztából, darálthúsból, kolbászból, rizsből készül.
Kővár szelet: bordaszeletekre gombát halmozunk, sajtkalappal fedjük.
Alföldi parasztos Cordon-Bleu: a bordaszeleteket kolozsvári szalonnával, lilahagymával, füstölt sajttal töltjük, bundázzuk majd kisütjük.
Füleki saláta: a tésztához paprikát, uborkát, lilahagymát sonkaszalámit és sajtkockákat keverünk, ízesített tejfölös mártással tálaljuk.
Sertésgyuvecs: rakott szerb étel.Összetétele: főtt burgonya, darálthús, rizs és lecsó.
Döbrögi csirkemellfilé: két rántott csirkemell szelet közé hagymás-sonkás tojást helyezünk, sajttal gazdagítjuk.
Faluházi babgulyás: babgulyás tejföllel, burgonyával gazdagítva.
Tüzes fatányéros: a sült karajszeleteket chilivel fűszerezzük, hozzá csípős kolbászt és "kakastaréj"szalonnát kínálunk.
Csáky sertésborda: a bordaszeleteket lecsós, tojással töltjük. Paprikás mártásban tálaljuk.
Milánói sertésborda: gombával paradicsommal ízesített spagettin, rántott hússzeletet tálalunk, sajttal gazdagítjuk.
Mac and cheese: cheddar sajtos sajtszószban sült szarvacska tészta.
Mecseki palacsinta: a palacsintákat mazsolával, diókrémmel megtöltjük, vaníliás öntettel tálaljuk. Floridai rántott csirkemell: a csirkemellfilét baconnal, kukoricával, sajttal töltjük.
Párizsi sertésborda gazdagon: a hússzeleteket párizsi masszába forgatjuk, kisütjük,majd sajttal és tejföllel gazdagítjuk.
Zsiványpecsenye: sertés apróhús hagymával, szalonnával, füstölt kolbásszal gazdagítva.
Fickós sertésborda: a sertéskarajt füstölthússal, sajttal, uborkával töltjük, bundázzuk és kisütjük.
Velencei rolád: fűszeres tojással töltött sertésroládot bacon köntösbe tálaljuk.
Szicíliai makaróni: tejszínes, paradicsomos, gombás, szalonnás csirkésragu, sajttal megszórva.
Soproni násznagyleves: marha és csirkehúsból készült zöldséges húsleves jellegű étel, káposztagombóccal.
Mennyei zöldséges rizs: répából, zellerből, gombából petrezselymes pikáns ragut készítünk, párolt rizzsel keverjük, sajttal gazdagítjuk.
Rimini spagetti:sajttal-sonkával-zöldborsóval gazdagítjuk, tejszínes mártással tálaljuk.
Magyaros rántott palacsinta: sonkával, kolbásszal, hagymával, sajttal, hegyes erőspaprikával töltve, bundázva.
Csirkemellfilé Stroganoff módra: natúr csirkemellet tejfölös, mustáros mártásban tálalunk, melyet gombával, szalonnával, csemege uborkával gazdagítunk.
Kijevi csirkemellfilé: csirkemellfilé szeleteket fűszervajjal, mustárral töltjük, bundázzuk.
Óvári sertésborda: a sertésborda szeletre sonkát és gombát halmozunk, beborítjuk sajttal, sütőben pirosra sütjük.
Cézár saláta: saláta alapon,uborka, paradicsom, paprika, kukorica, csirkemell kocka, sajtkocka.
Ajkai rakott metélt: metélt tészta, túrókrém, baracklekvár.
Akasztói rántott borda: a rántott bordaszeletekre főtt tarját, lilahagymát halmozunk, sajttal megszórjuk.
Bécsi palacsinta: rumos, diós,tejszínes töltelék ananász darabokkal, csokimártásban.
Zengővárkonyi sertésszelet: a sertéskarajt sonkával, savanyú uborkával és sajttal töltjük, bundázzuk.
Doma-dóró: orsó tészta alapon fűszeres, zöldborsós sertésragut, sajttal gazdagítva tálalunk.
Parasztos csorbaleves: lestyánnal ízesített erdélyi zöldségleves sertéshússal.
Kátay töltött borda: tormával, sonkával töltött borda rántva.
Pellérdi részeges csirkecomb: a fűszerezett cs.combokra tejfölös szaftot készítünk.
Döbrögi sertésborda: két rántott borda közé hagymás-sonkás tojást helyezünk, sajttal gazdagítjuk.
Luxemburgi sertésszelet: natúr sertésszeletre almaszeleteket helyezünk, almamártással leöntjük, sütőben készre sütjük.
Velencei rolád: fűszeres tojással töltött sertésroládot bacon köntösbe tálaljuk.
Sztrapacska: burgonyás galuskát túróval és juhtúróval összesütjük, szalonna pörccel tálaljuk.
Rotschild palacsinta: almával, fahéjjal, dióval töltött palacsinta, meggyes öntettel.
Szakállas rántott szelet: két rántott szelet között sajtszósz található, reszelt sajttal gazdagítva.
Alföldi rántott korong: fasírt jellegű fűszerezett darálthús panírozva, olajban kisütve.
Zengővárkonyi rántott palacsinta:sonkával, savanyú uborkával és sajttal töltött palacsinta, rántva.
Alpesi sertéstekercs: a sertésszeleteket sajttal, sonkával, gombával megtöltjük majd kirántjuk.
Lyoni csirkemell: natúr csirkemellfilére sült hagymakarikákat halmozunk.
Kedves Vendégeink!
Karbantartási munkálatok miatt, július 29.-augusztus 02. között a konyha zárva tart,
a kiszállítás szünetel!
A telefonos ügyfélszolgálat elérhető!
Megértésüket köszönjük!
Mindenfélés főzelék:cukorborsóból, brokkoliból, zöldbabból, kukoricából és karfiolból készül.
Alpesi rakott tészta: sajtmártás, sonka, gomba.
Baranyai torosmáj: burgonya alapra sertéspörköltet, tetejére ízesített sertésmájat majd lilahagymát halmozunk.
Mátrai borzas sertésborda: a sertésszeleteket burgonyás bundában sütjük majd fokhagymás tejföllel locsoljuk, sajttal gazdagítjuk.
Faluházi babgulyás:babgulyás tejföllel, burgonyával gazdagítva.
Magyaros rántott palacsinta: sonkával, kolbásszal, hagymával, sajttal, hegyes erőspaprikával töltve, bundázva.
Szatmári csirkemell: csirkemellfilét sonkával, szilvalekvárral töltjük, bundázzuk.
Alföldi parasztos Cordon-bleu: a bordaszeleteket kolozsvári szalonnával, lilahagymával, füstölt sajttal töltjük, bundázzuk majd kisütjük.
Sertésszelet favágó módra: a rántott sertésszeletre fokhagymás, gombás, sonkás ragut halmozunk sajttal megszórjuk.
Rotschild palacsinta: almával, fahéjjal, dióval töltött palacsinta, meggyes öntettel.
Tüzes fatányéros: a sült karajszeleteket chilivel fűszerezzük, hozzá csípős kolbászt és "kakastaréj"szalonnát kínálunk.
Szicíliai makaróni: tejszínes, paradicsomos, gombás, szalonnás csirkésragu, sajttal megszórva.
Magyaros rántott borda: sonkával, kolbásszal, hagymával,sajttal , hegyes erőspaprikával töltve bundázva.
Ajkai rakott metélt: metélt tészta, túrókrém, baracklekvár.
Fickós rántott palacsinta: a palacsintákat füstölthússal, sajttal, uborkával töltjük, bundázzuk és kisütjük.
Dubarry sertésszelet: natúr sertéskarajra párolt karfiolt halmozunk, leöntjük sűrű tejmártással, megszórjuk reszelt sajttal, majd pirosra sütjük.
Bakonyi rakott tészta: a darált sertéshúst tészta ágyra helyezzük, gombával, szalonnával gazdagítjuk ,tejfölös paprikás szafttal egybesütve tálaljuk.
Zengővárkonyi sertésszelet: a sertéskarajt sonkával, savanyú uborkával és sajttal töltjük, bundázzuk.
Bohém csirkemellfilé: camamberttel, körtével töltjük, kirántjuk.
Bakonyi sertésragu: a sertéscombot , gombával, szalonnával gazdagítjuk,tejfölös paprikás szafttal tálaljuk.
Rodolfó penne: csípős bazsalikomos paradicsomos szósz, csirke, gomba, sonka, sajt.
Mecseki palacsinta: a palacsintákat mazsolával, diókrémmel megtöltjük, vaníliás öntettel tálaljuk.
Alpesi sertéstekercs: a sertésszeleteket sajttal, sonkával, gombával megtöltjük majd kirántjuk.
Soproni násznagyleves: marha és csirkehúsból készült zöldséges húsleves jellegű étel, káposztagombóccal.
Makói rántott borda: a karajszeleteket hagymás, borsos fűszerekkel gazdagítva bundázzuk.
Luxemburgi csirkemellfilé: natúr csirkemellfilére almaszeleteket helyezünk, almamártással leöntjük, sütőben készre sütjük.
Floridai töltött csirkemell: a csirkemellfilét baconnal, kukoricával, sajttal töltjük bundázzuk.
Csirkés Mac and cheese: cheddar sajtos sajtszószban sült szarvacska tészta, csirke kockákkal gazdagítva.
Rákóczi sertésborda: a bordaszeleteket megtöltjük sajttal, gombával, szalonnával, bundázzuk és kisütjük.
Hamis Chimichanga:palacsintába töltött chilis húsragú babbal, fűszeres sajtos öntettel.
Petőfi sertésszelet: a sertéshúst egyben megsütjük, felszeleteljük, lecsós, szalonnás szószban tálaljuk.
Mátrai borzas csirkemell: a csirkemell szeleteket burgonyás bundában sütjük majd fokhagymás tejföllel locsoljuk, sajttal gazdagítjuk.
Bánffy sertésborda: sertésbordára, velős ragut halmozunk, tükörtojással gazdagítjuk.
Galgamácsai cigánypecsenye: babérleveles ízesítésű bordaszeleteket sült szalonnával és petrezselymes burgonyával tálaljuk.
Burgonyás kocka gazdagon: tejföllel és sajttal gazdagítva.
Polpetti:sajttal sonkával göngyölt karaj rántva, milánói makarónival .
Ajkai rakott metélt: metélt tészta, túrókrém, baracklekvár.
Temesvári sertésszelet: sertésbordára zöldbabos-szalonnás ragut készítünk.
Milánói sertésborda: gombával paradicsommal ízesített spagettin, rántott hússzeletet tálalunk, sajttal gazdagítjuk.
Húsimádó makaróni: darálthússal, baconnal, szalámival olaszos ragut készítünk, sajttal gazdagítjuk.
Magyaros rántott palacsinta: sonkával, kolbásszal, hagymával, sajttal, erőspaprikával töltve, bundázva.
Parasztos cordon-bleu: a bordaszeleteket sajttal-sonkával-lilahagymával töltjük, bundázzuk.
Csirkemellfilé Stroganoff módra: natúr csirkemellet tejfölös, mustáros mártásban tálalunk, melyet gombával, szalonnával csemege uborkával gazdagítunk.
Kijevi csirkemellfilé: csirkemellfilé szeleteket fűszervajjal, mustárral töltjük, bundázzuk.
Füleki saláta: a tésztához paprikát, uborkát, lilahagymát sonkaszalámit és sajtkockákat keverünk, ízesített tejfölös mártással tálaljuk.
Akasztói rántott borda: a rántott bordaszeletekre főtt tarját, lila hagymát halmozunk, sajttal megszórjuk.
Rotschild palacsinta: almával, fahéjjal, dióval töltött palacsinta, meggyes öntettel.
Zengővárkonyi rántott borda: a sertéskarajt sonkával, savanyú uborkával és sajttal töltjük, bundázzuk.
Óvári sertésborda: a sertésbordaára sonkát és gombát halmozunk, beborítjuk sajttal, sütőben pirosra sütjük.
Sajóvölgyi gánica: a gánicát (krumpli alapú tészta) hagymás tejföllel ízesítjük.
Zsolnay töltött karaj: bordaszeleteket hagymás, gombás tojással töltjük, lecsós, paprikás jellegű szafttal tálaljuk.
Floridai töltött csirkemell: a csirkemellfilét baconnal, kukoricával, sajttal töltjük, bundázzuk.
Gödöllői vagdalthús: a húsgombócokat paprikás jellegű mártásban tálaljuk.
Pellérdi részeges csirke: a fűszerezett cs.combokra tejfölös szaftot készítünk.
Baranyai böllér pecsenye: a bordaszeletekbe szalonnás, májas, majorannás tölteléket készítünk, bundázzuk.
Szeki padlizsán: a padlizsánt ízesített darálthússal töltjük, tetejét sajttal megszórjuk, rizzsel tálaljuk.
Sertésapró Budapest módra: a sertéscombot csirkemájjal, zöldborsóval, gombával ízesítjük.
Patti prímások kedvence: sertéstarjából, sertéslábból készült gombás, tejfölös, csípős, mustáros fűszerekkel ízesített étel.
Komlói gesztenyés csirkemellfilé: a csirkemell szeleteket rumos-gesztenyével töltjük, bundázzuk.
Pecsenyés-tál: sült oldalas, sült kolbász, fokhagymás szelet, párolt káposzta, burgonya.
Rántott sertésborda, ördög módra: sertésbordát szalonnával, kolbásszal csípős zöld paprikával töltjük, bundázzuk.
Lyoni csirkemell: natúr csirkemellfilére sült hagymakarikákat halmozunk.
Marhapörkölt erdész módra: a marhapörköltet gombával gazdagítjuk.
Savanyú vetrece: sertéshúst kockára vágjuk, tejfölös,mustáros, babérleveles savanyú mártásban tálaljuk.
Kátay töltött borda: tormával, sonkával töltött borda rántva.
Zengővárkonyi rántott palacsinta: sonkával, savanyú uborkával és sajttal töltött palacsinta, rántva.
Rakott hal Ráczosan: burgonyát, lecsót rétegezünk, tetejére tengeri halfilét helyezünk, tejföllel meglocsoljuk, sütőben összesütjük.
Döbrögi sertésborda: két rántott borda közé hagymás-sonkás tojást helyezünk, sajttal gazdagítjuk.
Erdélyi rakott káposzta: rakott egytál-étel savanyúkáposztából, darálthúsból, kolbászból, rizsből készül.
Párizsi sertésborda gazdagon: a hússzeleteket párizsi masszába forgatjuk, kisütjük,majd sajttal és tejföllel gazdagítjuk.
Faluházi babgulyás:babgulyás tejföllel, burgonyával gazdagítva.
Sztrapacska: burgonyás galuskát túróval és juhtúróval összesütjük, szalonna pörccel tálaljuk.
Mecseki palacsinta: a palacsintákat mazsolával, diókrémmel megtöltjük, vaníliás öntettel tálaljuk.
Haragos sertésborda: a bordaszeletek bundáját erős pistával, chilivel fűszerezzük .
Alpesi sertéstekercs: a sertésszeleteket sajttal, sonkával, gombával megtöltjük majd kirántjuk.
Lyoni csirkemell: natúr csirkemellfilére sült hagymakarikákat halmozunk.
Falusi makaróni: a makarónira kolbászból, szalonnából darálthúsból készült ragut tálalunk.
Temesvári sertésszelet: sertésbordára zöldbabos-szalonnás ragut készítünk.
Csabai rántott borda: a karajszeleteket fűszeres csabai kolbásszal és sajtkrémmel töltjük.
Milánói sertésborda: gombával paradicsommal ízesített spagettin, rántott hússzeletet tálalunk,sajttal gazdagítjuk.
Eszterházy tokány: a húscsíkokat megpirítjuk, ízesítjük, zöldségekkel gazdagítjuk, mustáros, babérleveles tejfölös mártással tálaljuk.
Adriai tükörtojás: fasírt jellegű fészekbe, tükörtojást sütünk.
Bakonyi sertésragu: a sertéscombot , gombával, szalonnával gazdagítjuk, tejfölös paprikás szafttal tálaljuk.
Szakállas rántott szelet: két rántott szelet között sajtszósz tatlálható, reszelt sajttal gazdagítva.
Szatmári csirkemell : csirkemell filét sonkával, szilvalekvárral töltjük.
Pikáns húsgombócleves: tejfölös-tárkonyos húsgombócleves.
Hamis máglyarakás: tojáshab nélkül, vanília pudinggal készül.
Öreghegyi csirkemellfilé: rántott csirkemellfilé közé baconos, lilahagymás körőzöttet halmozunk.
Rotschild palacsinta: almával, fahéjjal, dióval töltött palacsinta, meggyes öntettel.
Zengővárkonyi csirkemellfilé: a csirkemellfilét sonkával, savanyú uborkával és sajttal töltjük, bundázzuk.
Parasztos csorbaleves: lestyánnal ízesített erdélyi zöldségleves sertéshússal.
Csáky sertésborda: a bordaszeleteket lecsós, tojással töltjük. Paprikás mártásban tálaljuk.
Ajkai rakott metélt: metélt tészta, túrókrém, baracklekvár.
Pármai csirkés rakott burgonya: cs.mellcsíkokat tejszínes, sonkás, szalonnás mártással gazdagítjuk, burgonya ágyra rétegezve, sajttal megszórjuk és készre sütjük.
Favágó sertésborda: a rántott sertésszeletre fokhagymás, gombás, sonkás ragut halmozunk sajttal megszórjuk.
Bakonybéli csirkecomb: csirkepaprikás jellegű étel gombával gazdagítva.
Kijevi csirkemellfilé: csirkemellfilé szeleteket fűszervajjal, mustárral töltjük, bundázzuk.
Velencei rolád: fűszeres tojással töltött sertésroládot bacon köntösbe tálaljuk.
Doma-dóró: orsó tészta alapon fűszeres, zöldborsós sertésragut, sajttal gazdagítva tálalunk.
Sertésgyuvecs: rakott szerb étel.Összetétele: főtt burgonya, darálthús, rizs és lecsó.
Bécsi palacsinta: rumos, diós,tejszínes töltelék ananász darabokkal, csokimártásban.
Petőfi sertésszelet: a sertéshúst egyben megsütjük, felszeleteljük, lecsós, szalonnás, fűszeres szószban tálaljuk.
Orfüi töltött csirkemellfilé rántva: a csirkemellet mustárban pácoljuk, sült hagymával töltjük, bundázzuk és sajttal gazdagítjuk .
Rimini spagetti:sajttal-sonkával-zöldborsóval gazdagítjuk, tejszínes mártással tálaljuk. &n
A megrendeléseket mindig a tárgyhetet megelőző péntek 14 óráig lehet leadni telefonon, az ebédszállítónál vagy e-mailban (csatolt fájlként) a letölthető megrendelőlapunk segítségével.
A készpénzfizetés minden esetben az ebédszállítónál történik.
Módosításokat a szállítást megelőző napon 11 óráig, kizárólag telefonon fogadunk el.