Ételmagyarázat
Floridai töltött csirkemell: a csirkemellfilét baconnal, kukoricával, sajttal töltjük bundázzuk.
Csáky sertésborda: a bordaszeleteket lecsós, tojással töltjük, paprikás mártásban tálaljuk.
Doma-dóró: orsó tészta alapon fűszeres, zöldborsós sertésragut, sajttal gazdagítva tálalunk.
Alpesi rántott palacsinta: a palacsintákat sajttal, sonkával, gombával megtöltjük majd kirántjuk.
Hagymás pecsenye: a hússzeleteket megkenjük mustárral, borssal és a hagymakarikákkal együtt sütőbe helyezzük.
Diplomata saláta: majonézes burgonya,sonkával, ananásszal, tojással, és kukoricával .
Rotschild palacsinta: almával, fahéjjal, dióval töltött palacsinta, meggyes öntettel.
Norvég csirkecomb: a csirkecombokat cukorborsóval, galuskával tejszínes hagymás-gombás mártásban tálaljuk
Fickós töltött palacsinta: a palacsintákat füstölthússal, sajttal, uborkával töltjük, bundázzuk és kisütjük.
Bohém csirkemellfilé: camemberttel, körtével töltjük, kirántjuk.
Tüzes fatányéros: a sült karajszeleteket chilivel fűszerezzük, hozzá csípős kolbászt és "kakastaréj"szalonnát kínálunk.
Alföldi parasztos Cordon-Bleu: a bordaszeleteket kolozsvári szalonnával, lilahagymával, füstölt sajttal töltjük, bundázzuk majd kisütjük.
Zengővárkonyi rántott palacsinta: sonkával, savanyú uborkával és sajttal töltött palacsinta, rántva.
Kátay töltött borda: tormával, sonkával töltött borda rántva.
Pármai rakott csirkemell csíkok: rétegezett egytálétel, a rizsre csirkemell csíkokat, sonkát halmozunk besamellmártással és sajttal borítjuk majd összesütjük.
Sztrapacska: burgonyás galuskát túróval és juhtúróval összesütjük, szalonna pörccel tálaljuk.
Mecseki palacsinta: a palacsintákat mazsolával, diókrémmel megtöltjük, vaníliás öntettel tálaljuk.
Döbrögi csirkemellfilé: két rántott csirkemellfilé közé hagymás-sonkás tojást helyezünk, sajttal gazdagítjuk.
Rakott hal Ráczosan: burgonyát, lecsót rétegezünk, tetejére tengeri halfilét helyezünk, tejföllel meglocsoljuk, sütőben összesütjük.
Csongrádi csirkecomb: a sült csirkecombokat rakott burgonya jellegű körettel tálaljuk.
Szakállas rántott borda: két rántott szelet között sajtszósz tatlálható, reszelt sajttal gazdagítva.
Pecsenyés-tál: sült oldalas, sült kolbász, fokhagymás szelet, párolt káposzta, burgonya.
Kijevi csirkemellfilé: csirkemellfilé szeleteket fűszervajjal, mustárral töltjük, bundázzuk.
Óvári sertésborda: a sertésbordára sonkát és gombát halmozunk, beborítjuk sajttal, sütőben pirosra sütjük.
Polpetti sertésborda: sajttal sonkával göngyölt karaj rántva, milánói makarónival .
Rodolfó penne: csípős bazsalikomos paradicsomos szósz, csirke, gomba, sonka, sajt.
Mátrai borzas sertésszelet: a sertésborda szeleteket burgonyás bundában sütjük majd fokhagymás tejföllel locsoljuk, sajttal gazdagítjuk.
Hamis máglyarakás: tojáshab nélkül, vanília pudinggal készül.
Dubarry sertésszelet: natúr sertéskarajra párolt karfiolt halmozunk, leöntjük sűrű tejmártással, megszórjuk reszelt sajttal, majd pirosra sütjük.
Ajkai rakott metélt: metélt tészta, túrókrém, baracklekvár.
Alpesi rakott tészta: sajtmártás, sonka, gomba, főtt tészta rétegezve, sajttal szórva készre sütve.
Akasztói sertésborda: a rántott bordaszeletekre főtt tarját, lila hagymát halmozunk, sajttal megszórjuk.
Parasztos csorbaleves: lestyánnal ízesített erdélyi zöldségleves sertéshússal.
Petőfi sertésszelet: a sertéshúst egyben megsütjük, felszeleteljük, lecsós, szalonnás, fűszeres szószban tálaljuk.
Bécsi palacsinta: rumos, diós,tejszínes töltelék ananász darabokkal, csokimártásban.
Fickós töltött borda: a sertéskarajt füstölthússal, sajttal, uborkával töltjük, bundázzuk és kisütjük.
Pellérdi részeges csirke: a fűszerezett cs.combokra tejfölös szaftot készítünk.
Alpesi rántott palacsinta: a palacsintákat sajttal, sonkával, gombával megtöltjük majd bundázzuk.
Makói rántott borda: a karajszeleteket hagymás, boros, fűszerekkel gazdagítva bundázzuk.
Mac and cheese: cheddar sajtos sajtszószban sült szarvacska tészta.
Kassai csirkemellfilé: a csirkemellfilét túróval,uborkával,baconnel töltjük,majd burgonyabundába forgatjuk és készre sütjük.
Rákóczi sertésborda: a bordaszeleteket megtöltjük sajttal, gombával, szalonnával, bundázzuk és kisütjük.
Diplomata saláta: majonézes burgonya, sonkával, ananásszal, tojással, és kukoricával .
Ceglédi pásztorpite: a fűszeres, zöldséges darálthússal paradicsomos ragut készitünk, burgonya ágyra fektetjük, reszelt sajttal pirosra sütjük.
Magyaros rántott palacsinta: sonkával, kolbásszal, hagymával, sajttal,erőspaprikával töltve, bundázva.
Velencei rolád: fűszeres tojással töltött sertésroládot bacon köntösbe tálaljuk.
Rotschild palacsinta: almával, fahéjjal, dióval töltött palacsinta, meggyes öntettel.
Patti prímások kedvence: sertéstarjából, sertéslábból készült gombás, tejfölös, csípős, mustáros fűszerekkel ízesített étel, burgonyagombóccal.
Alpesi sertéstekercs: a sertésszeleteket sajttal, sonkával, gombával megtöltjük majd kirántjuk.
Hamis chimichanga:palacsintába töltött chilis húsragu babbal, fűszeres sajtos öntettel.
Csopaki rántott borda: a borda szeleteket sajttal-szalonnával töltjük, bundázzuk és kisütjük.
Szentkirályi csirkemellfilé: natúr csirkemellfilére párolt brokkolit halmozunk, leöntjük sűrű tejmártással, megszórjuk reszelt sajttal, majd pirosra sütjük.
Húsimádó makaróni: darálthússal, baconnal, szalámival olaszos ragut készítünk, sajttal gazdagítjuk.
Rimini spagetti: sajttal-sonkával-zöldborsóval gazdagítjuk, tejszínes mártással tálaljuk.
Bakonyi sertésszelet: a sertéskarajt , gombával, szalonnával gazdagítjuk, tejfölös paprikás szafttal tálaljuk.
Párizsi sertésszelet gazdagon: a hússzeleteket párizsi masszába forgatjuk, kisütjük,majd sajttal és tejföllel gazdagítjuk.
Savanyú vetrece: sertéshúst kockára vágjuk, tejfölös,mustáros, savanyú mártásban tálaljuk.
Ajkai rakott metélt: metélt tészta, túrókrém, barackíz.
Hamis hot dog: a palacsintát ketchuppal, mustárral megkenjük , virslivel feltekerjük, bundázva tálaljuk.
Óvári sertésborda: a sertésborda szeletre sonkát és gombát halmozunk, sajttal, sütőben pirosra sütjük.
Tüzes fatányéros: a sült karajszeleteket chilivel fűszerezzük, hozzá csípős kolbászt és "kakastaréj"szalonnát kínálunk.
Alföldi parasztos Cordon-bleu: a bordaszeleteket kolozsvári szalonnával, lilahagymával, füstölt sajttal töltjük, bundázzuk majd kisütjük.
Doma-dóró: orsó tészta alapon fűszeres, zöldborsós sertésragut, sajttal gazdagítva tálalunk.
Temesvári sertésragu: sertéscombra zöldbabos-szalonnás ragut készítünk.
Öreghegyi sertésborda: rántott szeletek közé baconos, lilahagymás körözöttet halmozunk.
Luxemburgi csirkemellfilé: natúr csirkemell szeletre almaszeleteket helyezünk, almamártással leöntjük, sütőben készre sütjük.
Erdélyi rakott káposzta: rakott egytál-étel savanyúkáposztából, darálthúsból, kolbászból, rizsből készül.
Kijevi csirkemellfilé: csirkemellfilé szeleteket fűszervajjal, mustárral töltjük, bundázzuk.
Csáky sertésborda: a bordaszeleteket lecsós, tojással töltjük. Paprikás mártásban tálaljuk.
Sztrapacska: burgonyás galuskát túróval és juhtúróval összesütjük, szalonna pörccel tálaljuk.
Eszterházy tokány: a húscsíkokat megpirítjuk, ízesítjük, zöldségekkel gazdagítjuk, mustáros, babérleveles tejfölös mártással tálaljuk.
Döbrögi rántot csirkemellfilé: két rántott csirkemellfilé közé hagymás-sonkás tojást helyezünk, sajttal gazdagítjuk.
Dubarry sertésszelet: natúr sertéskarajra párolt karfiolt halmozunk, leöntjük sűrű tejmártással, megszórjuk reszelt sajttal, majd pirosra sütjük.
Magyaros rántott borda: sonkával, kolbásszal, hagymával, sajttal , hegyes erőspaprikával töltve bundázva.
Bakonyi sertésszelet: a sertéskarajt , gombával, szalonnával gazdagítjuk, tejfölös paprikás szafttal tálaljuk.
Floridai töltött csirkemell: a csirkemellfilét baconnel, kukoricával, sajttal töltjük.
Óvári sertésborda: a sertésbordára sonkát és gombát halmozunk, beborítjuk sajttal, sütőben pirosra sütjük.
Görög saláta: jégsaláta, paradicsom, kígyóuborka, fetasajt, lilahagyma, olívabogyó.
Bécsi palacsinta: rumos, diós,tejszínes töltelék ananász darabokkal, csokimártásban.
Favágó sertésszelet: a rántott sertésszeletre fokhagymás, gombás, sonkás ragut halmozunk sajttal megszórjuk.
Pármai rakott csirkemell csíkok: rétegezett egytálétel, a rizsre csirkemellcsíkokat, sonkát halmozunk besamellmártással és sajttal borítjuk majd összesütjük.
Párizsi sertésszelet gazdagon: a hússzeleteket párizsi masszába forgatjuk, kisütjük,majd sajttal és tejföllel gazdagítjuk.
Tüzes fatányéros: a sült karajszeleteket chilivel fűszerezzük, hozzá csípős kolbászt és "kakastaréj"szalonnát kínálunk.
Rákóczi sertésborda: a bordaszeleteket megtöltjük sajttal, gombával, szalonnával, bundázzuk és kisütjük.
Rodolfó penne: csípős bazsalikomos paradicsomos szósz, csirke, gomba, sonka, sajt.
Akasztói sertésborda: a rántott bordaszeletekre főtt tarját, lilahagymát halmozunk, sajttal megszórjuk.
Ajkai rakott metélt: metélt tészta, túrókrém, baracklekvár.
Orfűi töltött csirkemellfilé rántva: a csirkemellet mustárban pácoljuk, sült hagymával töltjük, bundázzuk és sajttal gazdagítjuk.
Hagymás pecsenye: a hússzeleteket megkenjük mustárral, borssal és a hagymakarikákkal együtt sütőben készre sütjük.
Sertésgyuvecs: rakott szerb étel.Összetétele: főtt burgonya, darálthús, rizs és lecsó.
Alpesi rakott tészta: sajtmártás, sonka, gomba, főtt tészta rétegezve, sajttal szórva készre sütve.
Szakállas sertésborda: két rántott szelet között sajtszósz tatlálható, reszelt sajttal gazdagítva.
Alpesi csirkemellfilé: a csirkemellszeleteket sajttal, sonkával, gombával megtöltjük majd kirántjuk.
Bánffy sertésszelet: sertésbordára, velős ragut halmozunk, tükörtojással gazdagítjuk.
Füleki tésztasaláta: a tésztához paprikát, uborkát, lilahagymát sonkaszalámit és sajtkockákat keverünk, ízesített tejfölös mártással tálaljuk.
Falusi makaróni: a makarónira kolbászból, szalonnából darálthúsból készült ragut tálalunk.
Ceglédi pásztorpite: fűszeres, zöldséges darálthússal paradicsomos ragut készitünk, burgonya ágyra fektetjük, reszelt sajttal pirosra sütjük.
Párizsi csirkemellfilé gazdagon: a csirkemell szeleteket párizsi masszába forgatjuk, kisütjük,majd sajttal és tejföllel gazdagítjuk.
Magyaros rántott palacsinta: sonkával, kolbásszal, hagymával, sajttal, hegyes erőspaprikával töltve.
Bolognai sertésborda: ízesített darálthúsos paradicsomos spagettin, rántott hússzeleteket tálalunk, sajttal gazdagítjuk.
Bakonybéli csirkecomb: csirkepaprikás jellegű étel gombával gazdagítva.
Doma-dóró: orsó tészta alapon fűszeres, zöldborsós sertésragut, sajttal gazdagítva tálalunk.
Alpesi rántott palacsinta: a palacsintákat sajttal, sonkával, gombával megtöltjük majd bundázzuk.
Petőfi sertésszelet: a sertéshúst egyben megsütjük, felszeleteljük, lecsós, szalonnás, fűszeres szószban tálaljuk.
Diplomata saláta: majonézes burgonya, sonkával, ananásszal, tojással, és kukoricával.
Rotschild palacsinta: almával, fahéjjal, dióval töltött palacsinta, meggyes öntettel.
Zengővárkonyi sertésborda: a sertéskarajt sonkával, savanyú uborkával és sajttal töltjük, bundázzuk.
Eszterházy tokány: a húscsíkokat megpirítjuk, ízesítjük, zöldségekkel gazdagítjuk, mustáros, babérleveles tejfölös mártással tálaljuk.
Hortobágyi rántott sertésborda: a bordaszeleteket tojással, szalonnával, hagymával töltjük.
Lyoni csirkemell: natúr csirkemellfilére sült hagymakarikákat halmozunk.
Zengővárkonyi rántott palacsinta:sonkával, savanyú uborkával és sajttal töltött palacsinta, rántva.
Zsolnay töltött karaj: bordaszeleteket hagymás, gombás tojással töltjük, lecsós, paprikás jellegű szafttal tálaljuk.
Savanyú vetrece: sertéshúst kockára vágjuk, tejfölös, mustáros, babérleveles savanyú mártásban tálaljuk.
Mac and Cheese: cheddar sajtos sajtszószban sült szarvacska tészta.
Bakonyi rakott tészta: a darált sertéshúst tészta ágyra helyezzük, gombával, szalonnával gazdagítjuk ,tejfölös paprikás szafttal egybesütve tálaljuk.
Polpetti:sajttal sonkával göngyölt karaj rántva, milánói makarónival tálalva.
Alföldi rántott húskorong: fasírt jellegű fűszerezett darálthús panírozva, olajban kisütve.
Hamis chimichanga:palacsintába töltött chilis húsragu babbal, fűszeres sajtos öntettel.
Faluházi babgulyás:babgulyás tejföllel, burgonyával gazdagítva.
Penne arrabbiata: fűszeres, fokhagymás chilis paradicsomszósz tésztával és húsgolyóval.
Alföldi parasztos Cordon-bleu: a bordaszeleteket kolozsvári szalonnával, lilahagymával, füstölt sajttal töltjük, bundázzuk majd kisütjük.
Kátay töltött borda: tormával, sonkával töltött borda rántva.
Sztrapacska: burgonyás galuskát túróval és juhtúróval összesütjük, szalonna pörccel tálaljuk.
Kijevi csirkemellfilé: csirkemellfilé szeleteket fűszervajjal, mustárral töltjük, bundázzuk.
Csirkemellfilé Sroganoff módra: natúr csirkemellet tejfölös, mustáros mártásban tálalunk, melyet gombával, szalonnával csemege uborkával gazdagítunk.
Tazmán rántott borda:füstölt tarjával, sajttal, gombával, csemege uborkával töltött rántott borda.
Várnai fetasajtos tészta: a tésztára csirkemellfilét kockázunk, friss zöldségekkel gazdagítjuk.
Bécsi palacsinta: rumos, diós,tejszínes töltelék ananász darabokkal, csokimártásban.
Pecsenyés-tál: sült oldalas, sült kolbász, fokhagymás szelet, párolt káposzta, burgonya.
Döbrögi csirkemellfilé: két rántott csirkemell szelet közé hagymás-sonkás tojást helyezünk, sajttal gazdagítjuk.
Tüzes fatányéros: a sült karajszeleteket chilivel fűszerezzük, hozzá csípős kolbászt és "kakastaréj"szalonnát kínálunk.
Kínai a la pampam: csirkemellet csikokra vágjuk, fokhagymával, erős paprikával, póréhagymával,sárga és fehérrépával, káposztával gazdagítjuk, currys rizzsel tálaljuk.
Rákóczi sertésborda: a bordaszeleteket megtöltjük sajttal, gombával, szalonnával, bundázzuk és kisütjük.
Mindenfélés főzelék:cukorborsóból, brokkoliból, zöldbabból, kukoricából és karfiolból készül.
Csopaki rántott borda: a borda szeleteket sajttal-szalonnával töltjük, bundázzuk és kisütjük.
Csáky sertésborda: a bordaszeleteket lecsós, tojással töltjük. Paprikás mártásban tálaljuk.
Mátrai borzas csirkemell: a csirkemell szeleteket burgonyás bundában sütjük majd fokhagymás tejföllel locsoljuk, sajttal gazdagítjuk.
Rántott sertésborda, ördög módra: szalonnával, kolbásszal csípős zöld paprikával töltjük, bundázzuk.
Dubarry sertésszelet: natúr sertéskarajra párolt karfiolt halmozunk, leöntjük sűrű tejmártással, megszórjuk reszelt sajttal, majd pirosra sütjük.
Burgonyás kocka gazdagon: tejföllel és sajttal gazdagítva.
Mecseki palacsinta: a palacsintákat mazsolával, diókrémmel megtöltjük, vaníliás öntettel tálaljuk.
Öreghegyi csirkemellfilé: rántott csirkemell szeletek közé baconos, lilahagymás körözöttet halmozunk.
Luxemburgi csirkemellfilé: natúr csirkemellfilére almaszeleteket helyezünk, almamártással leöntjük, sütőben készre sütjük.
Fickós sertésborda: a sertéskarajt füstölthússal, sajttal, uborkával töltjük, bundázzuk és kisütjük.
Velencei rolád: fűszeres tojással töltött sertésroládot bacon köntösbe tálaljuk.
Füleki saláta: a tésztához paprikát, uborkát, lilahagymát sonkaszalámit és sajtkockákat keverünk, ízesített tejfölös mártással tálaljuk.
Baranyai torosmáj: burgonya alapra sertéspörköltet, tetejére ízesített sertésmájat majd lilahagymát halmozunk.
Csabai rántott borda: a karajszeleteket fűszeres csabai kolbásszal és sajtkrémmel töltjük.
Zengővárkonyi rántott palacsinta: sonkával, savanyú uborkával és sajttal töltött palacsinta, rántva.
Hawaii saláta: saláta, uborka, kukorica, ananász, sonka, sajt.
Hortobágyi tokány: sertéshúsból lecsós,tejfölös szalonnás ragut készítünk.
Magyaros rántott borda: sonkával, kolbásszal, hagymával, sajttal , hegyes erőspaprikával töltve bundázva.
Csirkepörkölt háziasan: a csirkepörköltet csirkemájjal gazdagítjuk.
Szatmári csirkemell rolád: csirkemell filét sonkával, szilvalekvárral töltjük.
Hamis máglyarakás: tojáshab nélkül, vaníliapudinggal készül.
Milánói csirkemellfilé: gombával paradicsommal ízesített spagettin, rántott csirkemell szeleteket tálalunk, sajttal gazdagítjuk.
Szerb rizseshús: fűszeres pörköltszerű húskockák, lecsós, szalonnás rizzsel keverve.
Alpesi sertéstekercs: a sertésszeleteket sajttal, sonkával, gombával megtöltjük majd kirántjuk.
Soproni töltött borda: a bordaszeleteket kolozsvári szalonnával, kőrözöttel töltjük, bundázzuk.
Sertésszelet Budapest módra: a sertéskarajt csirkemájjal, zöldborsóval, gombával ízesítjük.
Döbrögi csirkemellfilé: két rántott csirkemellfilé közé hagymás-sonkás tojást helyezünk, sajttal gazdagítjuk.
Óvári sertésborda: a sertésborda szeletre sonkát és gombát halmozunk, beborítjuk sajttal, sütőben pirosra sütjük.
Eszterházy tokány: a húscsíkokat megpirítjuk, ízesítjük, zöldségekkel gazdagítjuk, mustáros, babérleveles tejfölös mártással tálaljuk.
Penne arrabbiata: fűszeres, fokhagymás chilis paradicsomszósz tésztával.
Bugaci töltött csirkecomb: a csirkecombokat gombával-cukorborsóval-tojással-rizzsel-májjal töltjük, petrezselymes rizzsel tálaljuk.
Fickós rántott borda: a sertéskarajt füstölthússal, sajttal, uborkával töltjük, bundázzuk és kisütjük.
Kijevi csirkemellfilé: csirkemellfilé szeleteket fűszervajjal, mustárral töltjük, bundázzuk.
Mecseki palacsinta: a palacsintákat mazsolával, diókrémmel megtöltjük, vaníliás öntettel tálaljuk.
Párizsi sertésborda gazdagon: a hússzeleteket párizsi masszába forgatjuk, kisütjük,majd sajttal és tejföllel gazdagítjuk.
Pármai rakott csirkemell csíkok: sült csirkemell csíkok, besamel mártásban sonkával, sajttal gazdagítva, rizzsel rétegezve.
Ajkai rakott metélt: metélt tészta, túrókrém, baracklekvár.
Csáky sertésborda: a bordaszeleteket lecsós, tojással töltjük, paprikás mártásban tálaljuk.
Parasztos csorbaleves: lestyánnal ízesített erdélyi zöldségleves sertéshússal.
Hamis chimichanga:palacsintába töltött chilis húsragú babbal, fűszeres sajtos öntettel.
Szakállas rántott szelet: két rántott szelet között sajtszósz tatlálható, reszelt sajttal gazdagítva.
Lyoni csirkemell: natúr csirkemellfilére sült hagymakarikákat halmozunk.
Sztrapacska: burgonyás galuskát túróval és juhtúróval összesütjük, szalonna pörccel tálaljuk.
Bakonyi sertésszelet: a sertéskarajt, gombával, szalonnával gazdagítjuk, tejfölös paprikás szafttal tálaljuk.
Rántott csirkemellfilé Candy módra:baconnel, ananásszal és sajttal töltött csirkemellfilé rántva.
Húsimádó makaróni: darálthússal, baconnal, szalámival olaszos ragut készítünk, sajttal gazdagítjuk.
Temesvári sertésragu: sertéscombra zöldbabos-szalonnás ragut készítünk.
Alpesi rántott palacsinta: a palacsintákat sajttal, sonkával, gombával töltjük majd kirántjuk.
Bakonybéli csirkecomb: csirkepaprikás jellegű étel gombával gazdagítva.
Rotschild palacsinta: almával, fahéjjal, dióval töltött palacsinta, meggyes öntettel.
Rákóczi sertésborda: a bordaszeleteket megtöltjük sajttal, gombával, szalonnával, bundázzuk és kisütjük.
Kassai sertésborda: a bordaszeletet túróval, uborkával, baconnel töltjük,majd burgonyabundába forgatjuk és készre sütjük.
Szegvári borda: az elősütött sertésbordát mustár, ketchup, hagyma és fokhagyma keverékével készített mártással öntjük le.
A megrendeléseket mindig a tárgyhetet megelőző péntek 14 óráig lehet leadni telefonon, az ebédszállítónál vagy e-mailban (csatolt fájlként) a letölthető megrendelőlapunk segítségével.
A készpénzfizetés minden esetben az ebédszállítónál történik.
Módosításokat a szállítást megelőző napon 11 óráig, kizárólag telefonon fogadunk el.