Tovább az étlapra

Ételmagyarázat

52.HÉT:

Kellemes karácsonyi ünnepeket  és                          

Boldog Új Évet Kívánunk!

 

51.HÉT:

Floridai töltött csirkemell: a csirkemellfilét baconnal, kukoricával, sajttal töltjük bundázzuk.                                                                                               

Csáky sertésborda: a bordaszeleteket lecsós, tojással töltjük, paprikás mártásban tálaljuk.                                                                                               

Doma-dóró: orsó tészta alapon fűszeres, zöldborsós sertésragut, sajttal gazdagítva tálalunk.                                                                                             

Alpesi rántott palacsinta: a palacsintákat sajttal, sonkával, gombával megtöltjük majd kirántjuk.                                                                                       

Hagymás pecsenye: a  hússzeleteket megkenjük mustárral, borssal és a hagymakarikákkal együtt  sütőbe helyezzük.                                                     

Diplomata saláta: majonézes burgonya,sonkával, ananásszal, tojással, és kukoricával .                                                                                                     

Rotschild palacsinta: almával, fahéjjal, dióval töltött palacsinta, meggyes öntettel.

Norvég csirkecomb: a csirkecombokat cukorborsóval, galuskával tejszínes hagymás-gombás mártásban tálaljuk                                                               

Fickós töltött palacsinta: a palacsintákat füstölthússal, sajttal, uborkával töltjük, bundázzuk és kisütjük.                                                                           

Bohém csirkemellfilé: camemberttel, körtével töltjük, kirántjuk.                                                                                                                                             

Tüzes fatányéros: a sült karajszeleteket chilivel fűszerezzük, hozzá csípős kolbászt és "kakastaréj"szalonnát kínálunk.                                                     

Alföldi parasztos Cordon-Bleu: a bordaszeleteket kolozsvári szalonnával, lilahagymával, füstölt sajttal töltjük, bundázzuk majd kisütjük.                                                                   

50.HÉT:

Zengővárkonyi rántott palacsinta: sonkával, savanyú uborkával és sajttal töltött palacsinta, rántva.                                                                                 

Kátay töltött borda: tormával, sonkával töltött borda rántva.                                                                                                                                                   

Pármai rakott csirkemell csíkok: rétegezett egytálétel, a rizsre csirkemell csíkokat, sonkát halmozunk besamellmártással és sajttal borítjuk majd összesütjük.                                                                                                                                                                                                                           

Sztrapacska: burgonyás galuskát túróval és juhtúróval összesütjük, szalonna pörccel tálaljuk.                                                                                             

Mecseki palacsinta: a palacsintákat mazsolával, diókrémmel megtöltjük, vaníliás öntettel tálaljuk.                                                                                       

Döbrögi csirkemellfilé: két rántott csirkemellfilé közé hagymás-sonkás tojást helyezünk, sajttal gazdagítjuk.                                                                 

Rakott hal Ráczosan: burgonyát, lecsót rétegezünk, tetejére tengeri halfilét helyezünk, tejföllel meglocsoljuk, sütőben összesütjük.                                   

Csongrádi csirkecomb: a sült csirkecombokat rakott burgonya jellegű körettel tálaljuk.                                                                                                       

Szakállas rántott borda: két rántott szelet között sajtszósz tatlálható, reszelt sajttal gazdagítva.                                                                                           

Pecsenyés-tál: sült oldalas, sült kolbász, fokhagymás szelet, párolt káposzta, burgonya.                                                                                                     

Kijevi csirkemellfilé: csirkemellfilé szeleteket fűszervajjal, mustárral töltjük, bundázzuk.                                                                                                     

Óvári sertésborda: a sertésbordára sonkát és gombát halmozunk, beborítjuk sajttal, sütőben pirosra sütjük.                                                                     

Polpetti sertésborda: sajttal sonkával göngyölt karaj rántva,  milánói makarónival .                                               

 

49.HÉT:

Rodolfó penne: csípős bazsalikomos paradicsomos szósz, csirke, gomba, sonka, sajt.

Mátrai borzas sertésszelet: a sertésborda szeleteket burgonyás bundában sütjük majd fokhagymás tejföllel locsoljuk, sajttal gazdagítjuk.                     

Hamis máglyarakás: tojáshab nélkül, vanília pudinggal készül.

Dubarry sertésszelet: natúr sertéskarajra párolt karfiolt halmozunk, leöntjük sűrű tejmártással, megszórjuk reszelt sajttal, majd pirosra sütjük.               

Ajkai rakott metélt: metélt tészta, túrókrém, baracklekvár.

Alpesi rakott tészta: sajtmártás, sonka, gomba, főtt tészta rétegezve, sajttal szórva készre sütve.

Akasztói sertésborda: a rántott bordaszeletekre főtt tarját, lila hagymát halmozunk, sajttal megszórjuk.

Parasztos csorbaleves: lestyánnal ízesített erdélyi zöldségleves sertéshússal.                                                                                                                     

Petőfi sertésszelet: a sertéshúst egyben megsütjük, felszeleteljük, lecsós, szalonnás, fűszeres szószban tálaljuk.                                                           

Bécsi palacsinta: rumos, diós,tejszínes töltelék ananász darabokkal, csokimártásban.

Fickós töltött borda: a sertéskarajt füstölthússal, sajttal, uborkával töltjük, bundázzuk és kisütjük.

Pellérdi részeges csirke: a fűszerezett cs.combokra tejfölös szaftot készítünk.

 

48.HÉT:

Alpesi rántott palacsinta: a palacsintákat sajttal, sonkával, gombával megtöltjük majd bundázzuk.

Makói rántott borda: a karajszeleteket hagymás, boros, fűszerekkel gazdagítva bundázzuk.                                                                                               

Mac and cheese: cheddar sajtos sajtszószban sült szarvacska tészta.                                                                                                                                 

Kassai csirkemellfilé: a csirkemellfilét túróval,uborkával,baconnel töltjük,majd burgonyabundába forgatjuk és készre sütjük.                                           

Rákóczi sertésborda: a bordaszeleteket megtöltjük sajttal, gombával, szalonnával, bundázzuk és kisütjük.                                                                         

Diplomata saláta: majonézes burgonya, sonkával, ananásszal, tojással, és kukoricával .                                                                                                     

Ceglédi pásztorpite: a fűszeres, zöldséges darálthússal paradicsomos ragut készitünk, burgonya ágyra fektetjük, reszelt sajttal pirosra sütjük.               

Magyaros rántott palacsinta: sonkával, kolbásszal, hagymával, sajttal,erőspaprikával töltve, bundázva.                                                                           

Velencei rolád: fűszeres tojással töltött sertésroládot bacon köntösbe tálaljuk.                                                                                                                     

Rotschild palacsinta: almával, fahéjjal, dióval töltött palacsinta, meggyes öntettel.                                                                                                               

Patti prímások kedvence: sertéstarjából, sertéslábból készült gombás, tejfölös, csípős, mustáros fűszerekkel ízesített étel, burgonyagombóccal.             

Alpesi sertéstekercs: a sertésszeleteket sajttal, sonkával, gombával megtöltjük majd kirántjuk.

Hamis chimichanga:palacsintába töltött chilis húsragu babbal, fűszeres sajtos öntettel.                                  

 

47.HÉT:

Csopaki rántott borda: a borda szeleteket sajttal-szalonnával töltjük, bundázzuk és kisütjük.

Szentkirályi csirkemellfilé: natúr csirkemellfilére párolt brokkolit halmozunk, leöntjük sűrű tejmártással, megszórjuk reszelt sajttal, majd pirosra sütjük.   

Húsimádó makaróni: darálthússal, baconnal, szalámival olaszos ragut készítünk, sajttal gazdagítjuk.                                                                             

Rimini spagetti: sajttal-sonkával-zöldborsóval gazdagítjuk, tejszínes mártással tálaljuk.

Bakonyi sertésszelet: a sertéskarajt , gombával, szalonnával gazdagítjuk, tejfölös paprikás szafttal tálaljuk.                                                                       

Párizsi sertésszelet gazdagon: a hússzeleteket párizsi masszába forgatjuk, kisütjük,majd sajttal  és tejföllel gazdagítjuk.                                                 

Savanyú vetrece: sertéshúst kockára vágjuk, tejfölös,mustáros, savanyú mártásban tálaljuk.                                                                                               

Ajkai rakott metélt: metélt tészta, túrókrém, barackíz.

Hamis hot dog: a palacsintát ketchuppal, mustárral megkenjük , virslivel  feltekerjük, bundázva tálaljuk.

Óvári sertésborda: a sertésborda szeletre sonkát és gombát halmozunk,  sajttal, sütőben pirosra sütjük.                                                                             

Tüzes fatányéros: a sült karajszeleteket chilivel fűszerezzük, hozzá csípős kolbászt és "kakastaréj"szalonnát kínálunk.                                                     

Alföldi parasztos Cordon-bleu: a bordaszeleteket kolozsvári szalonnával, lilahagymával, füstölt sajttal töltjük, bundázzuk majd kisütjük.

 

46.HÉT:

Doma-dóró: orsó tészta alapon fűszeres, zöldborsós sertésragut, sajttal gazdagítva tálalunk.

Temesvári sertésragu: sertéscombra zöldbabos-szalonnás ragut készítünk.

Öreghegyi sertésborda: rántott szeletek közé baconos, lilahagymás körözöttet halmozunk.

Luxemburgi csirkemellfilé: natúr csirkemell szeletre almaszeleteket helyezünk, almamártással leöntjük, sütőben készre sütjük.                                     

Erdélyi rakott káposzta: rakott egytál-étel savanyúkáposztából, darálthúsból, kolbászból, rizsből készül.                                                                           

Kijevi csirkemellfilé: csirkemellfilé szeleteket fűszervajjal, mustárral töltjük, bundázzuk.

Csáky sertésborda: a bordaszeleteket lecsós, tojással töltjük. Paprikás mártásban tálaljuk.

Sztrapacska: burgonyás galuskát túróval és juhtúróval összesütjük, szalonna pörccel tálaljuk.                                                                                           

Eszterházy tokány: a húscsíkokat megpirítjuk, ízesítjük, zöldségekkel gazdagítjuk, mustáros, babérleveles tejfölös mártással tálaljuk.                             

Döbrögi rántot csirkemellfilé: két rántott csirkemellfilé közé hagymás-sonkás tojást helyezünk, sajttal gazdagítjuk.                                                         

Dubarry sertésszelet: natúr sertéskarajra párolt karfiolt halmozunk, leöntjük sűrű tejmártással, megszórjuk reszelt sajttal, majd pirosra sütjük. 

 

45.HÉT:

Magyaros rántott borda: sonkával, kolbásszal, hagymával, sajttal , hegyes erőspaprikával töltve bundázva.                                                                     

Bakonyi sertésszelet: a sertéskarajt , gombával, szalonnával gazdagítjuk, tejfölös paprikás szafttal tálaljuk.                                                                     

Floridai töltött csirkemell: a csirkemellfilét baconnel, kukoricával, sajttal töltjük.

Óvári sertésborda: a sertésbordára sonkát és gombát halmozunk, beborítjuk sajttal, sütőben pirosra sütjük.                                                                       

Görög saláta: jégsaláta, paradicsom, kígyóuborka, fetasajt, lilahagyma, olívabogyó.

Bécsi palacsinta: rumos, diós,tejszínes töltelék ananász darabokkal, csokimártásban.

Favágó sertésszelet: a rántott sertésszeletre fokhagymás, gombás, sonkás ragut halmozunk sajttal megszórjuk.                                                               

Pármai rakott csirkemell csíkok: rétegezett egytálétel, a rizsre csirkemellcsíkokat, sonkát halmozunk besamellmártással és sajttal borítjuk majd összesütjük.

Párizsi sertésszelet gazdagon: a hússzeleteket párizsi masszába forgatjuk, kisütjük,majd sajttal  és tejföllel gazdagítjuk.                                               

Tüzes fatányéros: a sült karajszeleteket chilivel fűszerezzük, hozzá csípős kolbászt és "kakastaréj"szalonnát kínálunk.                                                    

Rákóczi sertésborda: a bordaszeleteket megtöltjük sajttal, gombával, szalonnával, bundázzuk és kisütjük.

 

44.HÉT:

Rodolfó penne: csípős bazsalikomos paradicsomos szósz, csirke, gomba, sonka, sajt.

Akasztói sertésborda: a rántott bordaszeletekre főtt tarját, lilahagymát halmozunk, sajttal megszórjuk.                                                                               

Ajkai rakott metélt: metélt tészta, túrókrém, baracklekvár.

Orfűi töltött csirkemellfilé rántva: a csirkemellet mustárban pácoljuk, sült hagymával töltjük, bundázzuk és sajttal gazdagítjuk.                                       

Hagymás pecsenye: a  hússzeleteket megkenjük mustárral, borssal és a hagymakarikákkal együtt  sütőben készre sütjük.                                               

Sertésgyuvecs: rakott szerb étel.Összetétele: főtt burgonya, darálthús, rizs és lecsó.

Alpesi rakott tészta: sajtmártás, sonka, gomba, főtt tészta rétegezve, sajttal szórva készre sütve.

Szakállas sertésborda: két rántott szelet között sajtszósz tatlálható, reszelt sajttal gazdagítva.                                                                                             

Alpesi csirkemellfilé: a csirkemellszeleteket sajttal, sonkával, gombával megtöltjük majd kirántjuk.

Bánffy sertésszelet: sertésbordára, velős ragut halmozunk, tükörtojással gazdagítjuk.

Füleki tésztasaláta: a tésztához paprikát, uborkát, lilahagymát sonkaszalámit és sajtkockákat keverünk, ízesített tejfölös mártással tálaljuk.                     

Falusi makaróni: a makarónira kolbászból, szalonnából darálthúsból készült ragut tálalunk.

 

43.HÉT:

Ceglédi pásztorpite:  fűszeres, zöldséges darálthússal paradicsomos ragut készitünk, burgonya ágyra fektetjük, reszelt sajttal pirosra sütjük.                   

Párizsi csirkemellfilé gazdagon: a csirkemell szeleteket párizsi masszába forgatjuk, kisütjük,majd sajttal  és tejföllel gazdagítjuk.                                     

Magyaros rántott palacsinta: sonkával, kolbásszal, hagymával, sajttal, hegyes erőspaprikával töltve.

Bolognai sertésborda: ízesített darálthúsos paradicsomos spagettin, rántott hússzeleteket tálalunk, sajttal gazdagítjuk.                                                     

Bakonybéli csirkecomb: csirkepaprikás jellegű étel gombával gazdagítva.

Doma-dóró: orsó tészta alapon fűszeres, zöldborsós sertésragut, sajttal gazdagítva tálalunk.

Alpesi rántott palacsinta: a palacsintákat sajttal, sonkával, gombával megtöltjük majd bundázzuk.

Petőfi sertésszelet: a sertéshúst egyben megsütjük, felszeleteljük, lecsós, szalonnás, fűszeres szószban tálaljuk.                                                             

Diplomata saláta: majonézes burgonya, sonkával, ananásszal, tojással, és kukoricával.

Rotschild palacsinta: almával, fahéjjal, dióval töltött palacsinta, meggyes öntettel.

Zengővárkonyi sertésborda: a sertéskarajt sonkával, savanyú uborkával és sajttal töltjük, bundázzuk.                                                               

Eszterházy tokány: a húscsíkokat megpirítjuk, ízesítjük, zöldségekkel gazdagítjuk, mustáros, babérleveles tejfölös mártással tálaljuk.            

 

42.HÉT:

Hortobágyi rántott sertésborda: a bordaszeleteket tojással, szalonnával, hagymával töltjük.                                                                                               

Lyoni csirkemell: natúr csirkemellfilére sült hagymakarikákat halmozunk.

Zengővárkonyi rántott palacsinta:sonkával, savanyú uborkával és sajttal töltött palacsinta, rántva.                                                                                   

Zsolnay töltött karaj: bordaszeleteket hagymás, gombás tojással töltjük, lecsós, paprikás jellegű szafttal tálaljuk.                                                             

Savanyú vetrece: sertéshúst kockára vágjuk, tejfölös, mustáros, babérleveles savanyú mártásban tálaljuk.                                                                         

Mac and Cheese: cheddar sajtos sajtszószban sült szarvacska tészta.

Bakonyi rakott tészta: a darált sertéshúst tészta ágyra helyezzük, gombával, szalonnával gazdagítjuk ,tejfölös paprikás szafttal egybesütve tálaljuk.       

Polpetti:sajttal sonkával göngyölt karaj rántva,  milánói makarónival tálalva.

Alföldi rántott húskorong: fasírt jellegű fűszerezett darálthús panírozva, olajban kisütve.

Hamis chimichanga:palacsintába töltött chilis húsragu babbal, fűszeres sajtos öntettel.

Faluházi babgulyás:babgulyás tejföllel, burgonyával gazdagítva.                                                                                                                                         

Penne arrabbiata: fűszeres, fokhagymás chilis paradicsomszósz tésztával és húsgolyóval.

Alföldi parasztos Cordon-bleu: a bordaszeleteket kolozsvári szalonnával, lilahagymával, füstölt sajttal töltjük, bundázzuk majd kisütjük.                                                           

41.HÉT:

Kátay töltött borda: tormával, sonkával töltött borda rántva.                                                                                                                                             

Sztrapacska: burgonyás galuskát túróval és juhtúróval összesütjük, szalonna pörccel tálaljuk.                                                                                             

Kijevi csirkemellfilé: csirkemellfilé szeleteket fűszervajjal, mustárral töltjük, bundázzuk.                                                                                                       

Csirkemellfilé Sroganoff módra: natúr csirkemellet tejfölös, mustáros mártásban tálalunk, melyet gombával, szalonnával csemege uborkával gazdagítunk.                                                                                                                                                                                                                         

Tazmán rántott borda:füstölt tarjával, sajttal, gombával, csemege uborkával töltött rántott borda.                                                                                         

Várnai fetasajtos tészta: a tésztára csirkemellfilét kockázunk, friss zöldségekkel gazdagítjuk.                                                                                           

Bécsi palacsinta: rumos, diós,tejszínes töltelék ananász darabokkal, csokimártásban.                                                                                                       

Pecsenyés-tál: sült oldalas, sült kolbász, fokhagymás szelet, párolt káposzta, burgonya.                                                                                                     

Döbrögi csirkemellfilé: két rántott csirkemell szelet közé hagymás-sonkás tojást helyezünk, sajttal gazdagítjuk.                                                                 

Tüzes fatányéros: a sült karajszeleteket chilivel fűszerezzük, hozzá csípős kolbászt és "kakastaréj"szalonnát kínálunk.                                              

Kínai a la pampam: csirkemellet csikokra vágjuk, fokhagymával, erős paprikával, póréhagymával,sárga és fehérrépával, káposztával gazdagítjuk, currys rizzsel tálaljuk.

Rákóczi sertésborda: a bordaszeleteket megtöltjük sajttal, gombával, szalonnával, bundázzuk és kisütjük.                  

 

40.HÉT:

Mindenfélés főzelék:cukorborsóból, brokkoliból, zöldbabból, kukoricából és karfiolból készül.                                                                                             

Csopaki rántott borda: a borda szeleteket sajttal-szalonnával töltjük, bundázzuk és kisütjük.

Csáky sertésborda: a bordaszeleteket lecsós, tojással töltjük. Paprikás mártásban tálaljuk.                                                                                               

Mátrai borzas csirkemell: a csirkemell szeleteket burgonyás bundában sütjük majd fokhagymás tejföllel locsoljuk, sajttal gazdagítjuk.                             

Rántott sertésborda, ördög módra: szalonnával, kolbásszal csípős zöld paprikával töltjük, bundázzuk.                                                                             

Dubarry sertésszelet: natúr sertéskarajra párolt karfiolt halmozunk, leöntjük sűrű tejmártással, megszórjuk reszelt sajttal, majd pirosra sütjük.        

Burgonyás kocka gazdagon: tejföllel és sajttal gazdagítva.

Mecseki palacsinta: a palacsintákat mazsolával, diókrémmel megtöltjük, vaníliás öntettel tálaljuk.

Öreghegyi csirkemellfilé: rántott csirkemell szeletek közé baconos, lilahagymás körözöttet halmozunk.                                                                             

Luxemburgi csirkemellfilé: natúr csirkemellfilére almaszeleteket helyezünk, almamártással leöntjük, sütőben készre sütjük.                                             

Fickós sertésborda: a sertéskarajt füstölthússal, sajttal, uborkával töltjük, bundázzuk és kisütjük.                                                                                       

Velencei rolád: fűszeres tojással töltött sertésroládot bacon köntösbe tálaljuk.

Füleki saláta: a tésztához paprikát, uborkát, lilahagymát sonkaszalámit és sajtkockákat keverünk, ízesített tejfölös mártással tálaljuk.

39.HÉT:

Baranyai torosmáj: burgonya alapra sertéspörköltet, tetejére ízesített sertésmájat majd lilahagymát halmozunk.                                                               

Csabai rántott borda: a karajszeleteket fűszeres csabai kolbásszal és sajtkrémmel töltjük.

Zengővárkonyi rántott palacsinta: sonkával, savanyú uborkával és sajttal töltött palacsinta, rántva.                                                                                   

Hawaii saláta: saláta, uborka, kukorica, ananász, sonka, sajt.                                                                                                                                               

Hortobágyi tokány: sertéshúsból lecsós,tejfölös szalonnás ragut készítünk.

Magyaros rántott borda: sonkával, kolbásszal, hagymával, sajttal , hegyes erőspaprikával töltve bundázva.                                                                     

Csirkepörkölt háziasan: a csirkepörköltet csirkemájjal gazdagítjuk.

Szatmári csirkemell rolád: csirkemell filét sonkával, szilvalekvárral töltjük.

Hamis máglyarakás: tojáshab nélkül, vaníliapudinggal készül.                                                                                                                                             

Milánói csirkemellfilé: gombával paradicsommal ízesített spagettin, rántott csirkemell szeleteket tálalunk, sajttal gazdagítjuk.                                           

Szerb rizseshús: fűszeres pörköltszerű húskockák, lecsós, szalonnás rizzsel keverve.

Alpesi sertéstekercs: a sertésszeleteket sajttal, sonkával, gombával megtöltjük majd kirántjuk.                                

 

38.HÉT:

Soproni töltött borda: a bordaszeleteket kolozsvári szalonnával, kőrözöttel töltjük, bundázzuk.                                                                                           

Sertésszelet Budapest módra: a sertéskarajt csirkemájjal, zöldborsóval, gombával ízesítjük.

Döbrögi csirkemellfilé: két rántott csirkemellfilé közé hagymás-sonkás tojást helyezünk, sajttal gazdagítjuk.

Óvári sertésborda: a sertésborda szeletre sonkát és gombát halmozunk, beborítjuk sajttal, sütőben pirosra sütjük.                                                             

Eszterházy tokány: a húscsíkokat megpirítjuk, ízesítjük, zöldségekkel gazdagítjuk, mustáros, babérleveles tejfölös mártással tálaljuk.                               

Penne arrabbiata: fűszeres, fokhagymás chilis paradicsomszósz tésztával.

Bugaci töltött csirkecomb: a csirkecombokat gombával-cukorborsóval-tojással-rizzsel-májjal töltjük, petrezselymes rizzsel tálaljuk.                                 

Fickós rántott borda: a sertéskarajt füstölthússal, sajttal, uborkával töltjük, bundázzuk és kisütjük.

Kijevi csirkemellfilé: csirkemellfilé szeleteket fűszervajjal, mustárral töltjük, bundázzuk.

Mecseki palacsinta: a palacsintákat mazsolával, diókrémmel megtöltjük, vaníliás öntettel tálaljuk.

Párizsi sertésborda gazdagon: a hússzeleteket párizsi masszába forgatjuk, kisütjük,majd sajttal  és tejföllel gazdagítjuk.                                                 

Pármai rakott csirkemell csíkok: sült csirkemell csíkok, besamel mártásban sonkával, sajttal gazdagítva, rizzsel rétegezve.

 

37.HÉT:

Ajkai rakott metélt: metélt tészta, túrókrém, baracklekvár.

Csáky sertésborda: a bordaszeleteket lecsós, tojással töltjük, paprikás mártásban tálaljuk.

Parasztos csorbaleves: lestyánnal ízesített erdélyi zöldségleves sertéshússal.                                                                                                                     

Hamis chimichanga:palacsintába töltött chilis húsragú babbal, fűszeres sajtos öntettel.

Szakállas rántott szelet: két rántott szelet között sajtszósz tatlálható, reszelt sajttal gazdagítva.

Lyoni csirkemell: natúr csirkemellfilére sült hagymakarikákat halmozunk.

Sztrapacska: burgonyás galuskát túróval és juhtúróval összesütjük, szalonna pörccel tálaljuk.                                                                                             

Bakonyi sertésszelet: a sertéskarajt, gombával, szalonnával gazdagítjuk, tejfölös paprikás szafttal tálaljuk.                                                                       

Rántott csirkemellfilé Candy módra:baconnel, ananásszal és sajttal töltött csirkemellfilé rántva.

Húsimádó makaróni: darálthússal, baconnal, szalámival olaszos ragut készítünk, sajttal gazdagítjuk.                                                                 

Temesvári sertésragu: sertéscombra zöldbabos-szalonnás ragut készítünk.

Alpesi rántott palacsinta: a palacsintákat sajttal, sonkával, gombával töltjük majd kirántjuk.

Bakonybéli csirkecomb: csirkepaprikás jellegű étel gombával gazdagítva.

Rotschild palacsinta: almával, fahéjjal, dióval töltött palacsinta, meggyes öntettel.

Rákóczi sertésborda: a bordaszeleteket megtöltjük sajttal, gombával, szalonnával, bundázzuk és kisütjük.

 

36.HÉT:

Kassai sertésborda: a bordaszeletet túróval, uborkával, baconnel töltjük,majd burgonyabundába forgatjuk és készre sütjük.                                            

Szegvári borda: az elősütött sertésbordát mustár, ketchup, hagyma és fokhagyma keverékével készített mártással öntjük le.                                          



A megrendeléseket mindig a tárgyhetet megelőző péntek 14 óráig lehet leadni telefonon, az ebédszállítónál vagy e-mailban (csatolt fájlként) a letölthető megrendelőlapunk segítségével.

A készpénzfizetés minden esetben az ebédszállítónál történik.

Módosításokat a szállítást megelőző napon 11 óráig, kizárólag telefonon fogadunk el.