Ételmagyarázat

 

07.HÉT:

 

Szicíliai makaróni: tejszínes, paradicsomos, gombás, szalonnás csirkésragu, sajttal megszórva.

 

Visegrádi pecsenye: a natúr sertéshúsokat sonkás, gombás, lecsós, tejfölös szaftban tálaljuk.

 

Óvári sertésborda: a sertésborda szeletre sonkát és gombát halmozunk, beborítjuk sajttal, sütőben pirosra sütjük.

 

Pikáns húsgombócleves: tejfölös-tárkonyos húsgombócleves.

 

Ajkai rakott metélt: metélt tészta, túrókrém, baracklekvár.

 

Kővár szelet: bordaszeletekre gombát halmozunk, sajtkalappal fedjük.

 

Floridai töltött csirkemell: a csirkemellfilét baconnal, kukoricával, sajttal töltjük.

 

Akasztói rántott borda: a rántott bordaszeletekre főtt tarját, lila hagymát halmozunk, sajttal megszórjuk.

 

Doma-dóró: orsó tészta alapon fűszeres, zöldborsós sertésragut, sajttal gazdagítva tálalunk.

 

Döbrögi sertésborda: két rántott borda közé hagymás-sonkás tojást helyezünk, sajttal gazdagítjuk.

 

Sertés szelet favágó módra: a rántott sertésszeletre fokhagymás, gombás, sonkás ragut halmozunk sajttal megszórjuk.

 

Kijevi csirkemellfilé: csirkemellfilé szeleteket fűszervajjal, mustárral töltjük, bundázzuk.

 

Falusi makaróni: a makarónira kolbászból, szalonnából darálthúsból készült ragut tálalunk.

 

06.HÉT

 

Parasztos csorbaleves:lestyánnal ízesített erdélyi zöldségleves sertéshússal.

 

Zsiványpecsenye: sertés apróhús hagymával, szalonnával, füstölt kolbásszal gazdagítva.

 

Bakonyi rakott tészta: a darált sertéshúst tészta ágyra helyezzük, gombával, szalonnával gazdagítjuk ,tejfölös paprikás szafttal egybesütve tálaljuk.

 

Rakott hal rácosan: burgonyát, lecsót rétegezünk, tetejére tengeri halfilét helyezünk, tejföllel meglocsoljuk, sütőben összesütjük.

 

Orfüi töltött csirkemellfilé rántva: a csirkemellet mustárban pácoljuk, sült hagymával töltjük, bundázzuk és sajttal gazdagitjuk.

 

Fickós töltött borda: a sertéskarajt füstölthússal, sajttal, uborkával töltjük, bundázzuk és kisütjük.

 

Csáky sertésborda: a bordaszeleteket lecsós, tojással töltjük,paprikás mártásban tálaljuk.

 

Füleki saláta: a tésztához paprikát, uborkát, lilahagymát sonkaszalámit és sajtkockákat keverünk, ízesített tejfölös mártással tálaljuk.

 

Csirkemellfilé Storganoff módra: a natúr cs.melleket mustáros tejfölös mártásban tálalunk, melyet gombával, szalonnával és csemege uborkával gazdagítunk.

 

Lecsós Erdélyi rakott káposzta: rakott egytál-étel savanyúkáposztából, darálthúsból, kolbászból, rizsből és lecsó hozzáadásával készül.

 

Soproni töltött borda: a bordaszeleteket kolozsvári szalonnával, kőrözöttel töltjük, bundázzuk.

 

05.HÉT

 

Baranyai torosmáj: burgonya alapra sertéspörköltet, tetejére ízesített sertésmájat majd lilahagymát halmozunk.

 

Húsimádó penne: darálthússal, baconnal, szalámival olaszos ragut készítünk, sajttal szórjuk.

 

Pármai spagetti: tejszínből, sonkából szalonnából mártást készítünk, sajttal megszórjuk.

 

Kátay töltött borda: tormával, sonkával töltött borda rántva.

 

London szelet: a bordaszeleteket gombával, tejfölös mártással és reszelt sajttal gazdagítjuk.

 

Diplomata saláta: majonézes burgonya, sonkával, ananásszal, tojással és kukoricával gazdagítva.

 

Sertésgyuvecs: rakott szerb étel.Összetétele: főtt burgonya, darálthús, rizs és lecsó.

 

Brassói rakott káposzta: káposztát rétegezünk rizzsel és csirkemájjal.

 

Eszterházy tokány: a húscsíkokat megpirítjuk, ízesítjük, zöldségekkel gazdagítjuk, mustáros, babérleveles tejfölös mártással tálaljuk.

 

Rotschild palacsinta: almával, fahéjjal, dióval töltött palacsinta, meggyes öntettel.

 

Galgamácsai cigánypecsenye: babérleveles ízesítésű bordaszeletek sült szalonnával gazdagítva.

 

Dubarry sertésszelet: natúr sertéskarajra párolt karfiolt halmozunk, leöntjük sűrű tejmártással, megszórjuk reszelt sajttal, majd pirosra sütjük. 

 

04.HÉT

 

Ajkai rakott metélt: metélt tészta, túrókrém, baracklekvár.

 

Alföldi rántott húskorong: fasírt jellegű fűszerezett darálthús panírozva, olajban kisütve.

 

Öreghegyi sertésborda: rántott szeletek közé baconos, lilahagymás körőzöttet halmozunk.

 

Temesvári sertésragu: sertéscombra zöldbabos-szalonnás ragut készítünk.

 

Rodolfó penne: csípős bazsalikomos paradicsomos szósz, csirke, gomba, sonka és sajttal gazdagítva.

 

Rakott burgonya gazdagon: a szokásos tojáson és kolbászon kívül szalonnával, hagymával , gombával és sajttal gazdagítjuk.

 

Lővér pecsenye:natúr sertésszelet mustáros mártásban, sonkával gazdagítva.

 

Alpesi sertéstekercs: a sertésszeleteket sajttal, sonkával, gombával megtöltjük majd kirántjuk.

 

Falusi makaróni: a makarónira kolbászból, szalonnából darálthúsból készült ragut tálalunk.

 

Savanyú vetrece: sertéshúst kockára vágjuk, tejfölös,mustáros, babérleveles savanyú mártásban tálaljuk.

 

Korzikai csirkemellfilé: cs.mellszeleteket citromos mustárba mártjuk, majd fűszeres zsemlemorzsába forgatjuk és pirosra sütjük.

 

Velencei rolád: fűszeres tojással töltött sertésroládot bacon köntösbe tálaljuk.

 

03.HÉT

Szerb rizseshús: fűszeres pörköltszerű húskockák, lecsós, szalonnás rizzsel keverve.                                                                                                                                                                                               

 

Sertésszelet Budapest módra: a sertéskarajt csirkemájjal, zöldborsóval, gombával ízesítjük.                                                                                                                                                 

 

Rántott csirkemellfilé Vári módra: cs.mellfilét gombával, paradicsommal, sajttal, sonkával töltjük.                                                                                                                                                                                                       

 

Vidámfőzelék: zöldborsóból, sárgarépából, zöldbabból, kukoricából és paprikából készül.                                                                                                                                                                                                                                                         

 

Mecseki palacsinta: a palacsintákat mazsolával, diókrémmel megtöltjük, vaníliás öntettel tálaljuk.                                                     

 

Salzburgi sertéstekercs: a sertéskarajt csirkemájjal, velővel töltjük, bundázzuk és kisütjük.                                                                                                                                                                       

 

Ravasz Gödöllői csirke: a csirkemellfilét szalonnával, kelkáposztával, májjal töltjük, bundázzuk, petr.burgonyával tálaljuk.                                                                       

 

Pikáns húsgombócleves: tejfölös-tárkonyos húsgombócleves.                                                                                                                                                                                                                           

 

Kijevi csirkemellfilé: csirkemellfilé szeleteket fűszervajjal, mustárral töltjük, bundázzuk.                                                                                                                                                                                                             

 

Óvári sertésborda: a sertésborda szeletre sonkát és gombát halmozunk, beborítjuk sajttal,  pirosra sütjük.                                                                                                 

 

Tüzes fatányéros: a sült karajszeleteket chilivel fűszerezzük, hozzá csípős kolbászt és "kakastaréj"szalonnát kínálunk.                                                                   

 

Fickós töltöttborda: a sertéskarajt füstölthússal, sajttal, uborkával töltjük, bundázzuk és kisütjük.                                                                                                   

 

Lyoni csirkemell: natúr csirkemellfilére sült hagymakarikákat halmozunk. 

 

02.HÉT

 

Füleki tésztasaláta: a tésztához paprikát, uborkát, lilahagymát sonkaszalámit és sajtkockákat keverünk, ízesített tejfölös mártással tálaljuk.

 

Sertéssapró Budapest módra: a sertés apróhúst csirkemájjal, zöldborsóval, gombával ízesítjük.

 

Szentkirályi borda: natúr sertéskarajra párolt brokkolit halmozunk, leöntjük sűrű tejmártással, megszórjuk reszelt sajttal, majd pirosra sütjük.

 

Rádói csirkemell: a csirkemell szeleteket szalonnával, csmájjal, fűszerekkel töltjük, pecsenye lében tálaljuk.

 

Pallagi pulykaragu: apróra vágott pulykahúst mustárral ízesített szószban tésztával tálaljuk.

 

Bánffy sertésszelet: sertésbordára, velős ragut halmozunk, tükörtojással gazdagítjuk.

 

Falusi makaróni: a makarónira kolbászból, szalonnából darálthúsból készült ragut tálalunk.

 

Párizsi sertésszelet gazdagon: a hússzeleteket párizsi masszába forgatjuk, kisütjük,majd sajttal és tejföllel gazdagítjuk.

 

Doma-dóró: orsó tészta alapon fűszeres, zöldborsós sertésragut, sajttal gazdagítva tálalunk.

 

Rántott sertésborda, ördög módra: sertésbordát szalonnával, kolbásszal csípős zöld paprikával töltjük, bundázzuk.

 

Luxemburgi sertésszelet: natúr sertésszeletre almaszeleteket helyezünk, almamártással leöntjük, sütőben készre sütjük.

 

2023.01. HÉT

 

Szicíliai makaróni: tejszínes, paradicsomos, gombás, szalonnás csirkésragu, sajttal megszórva.

 

Erdélyi rakottkáposzta: rakott egytál-étel savanyúkáposztából, darálthúsból, kolbászból, rizsből készül.

 

Milánói sertésborda: gombával paradicsommal ízesített spagettin, rántott hússzeletet tálalunk, sajttal gazdagítjuk.

 

Rotschild palacsinta: almával, fahéjjal, dióval töltött palacsinta, meggyes öntettel.

 

Szerb rizseshús: fűszeres pörköltszerű húskockák, lecsós, szalonnás rizzsel keverve.

 

Rákóczi sertésborda: a bordaszeleteket megtöltjük sajttal, gombával, szalonnával, bundázzuk és kisütjük.

 

Dubarry sertésszelet: natúr sertéskarajra párolt karfiolt halmozunk, leöntjük sűrű tejmártással, megszórjuk reszelt sajttal, majd pirosra sütjük.

 

Húsimádó makaróni: darálthússal, baconnal, szalámival olaszos ragut készítünk, sajttal gazdagítjuk.

 

Petőfi sertésszelet: a sertéshúst egyben megsütjük, felszeleteljük, lecsós, szalonnás, fűszeres szószban tálaljuk.

 

Sertés szelet favágó módra: a rántott sertésszeletre fokhagymás, gombás, sonkás ragut halmozunk sajttal megszórjuk.  

 

51.HÉT

Alföldi parasztos Cordon-Bleu: a bordaszeleteket kolozsvári szalonnával, lilahagymával, füstölt sajttal töltjük, bundázzuk majd kisütjük.

 

Orfüi töltött csirkemellfilé rántva: a csirkemellet mustárban pácoljuk, sült hagymával töltjük, bundázzuk és sajttal gazdagitjuk.

 

Alpesi sertéstekercs: a sertésszeleteket sajttal, sonkával, gombával megtöltjük majd kirántjuk.

 

Fickós töltöttborda: a sertéskarajt füstölthússal, sajttal, uborkával töltjük, bundázzuk és kisütjük.

 

Pontyhalászlé:pontypatkóval és szélesmetélttel .

 

 

50.HÉT

Akasztói rántott borda: a rántott bordaszeletekre főtt tarját, lila hagymát halmozunk, sajttal megszórjuk.                                                                                                                                                       

 

Gazdasszony kedvence: a natúr bordaszeletekre sertésapróból, gombából ragut készítünk, tejfölös tojással befedjük, sajttal meghintjük.                                                                                                                                                                                                                                               

 

Lővér pecsenye:natúr sertésszelet mustáros mártásban, sonkával gazdagítva.                                                                               

 

Mindenfélés főzelék:cukorborsóból, brokkoliból, zöldbabból, kukoricából és karfiolból készül.                                                                                                                                                                               

 

Göcseji pecsenye: a fokhagymás, fűszerezett karaj szeleteket kolbásszal, szalonnával töltjük, paprikás szaftban tálaljuk.                                                                                 

 

Óvári sertésborda: a sertésborda szeletre sonkát és gombát halmozunk, beborítjuk sajttal, sütőben pirosra sütjük.                                                                                                         

 

Galgamácsai cigánypecsenye: babérleveles ízesítésű bordaszeleteket sült szalonnával és petrezselymes burgonyával tálaljuk.                                                                                 

 

Rákóczi sertésborda: a bordaszeleteket megtöltjük sajttal, gombával, szalonnával, bundázzuk és kisütjük. 

 

49.HÉT

Sertésszelet Budapest módra: a sertéskarajt csirkemájjal, zöldborsóval, gombával ízesítjük.

 

Öreghegyi sertésborda: rántott szeletek közé baconos, lilahagymás körőzöttet halmozunk.

 

Parasztos csorbaleves:lestyánnal ízesített erdélyi zöldségleves sertéshússal.

 

Rakott burgonya gazdagon: a szokásos tojáson és kolbászon kívül szalonnával, gombával,hagymával és sajttal gazdagítjuk.

 

Rántott csirkemellfilé Vári módra: cs.mellfilét gombával, paradicsommal, sajttal, sonkával töltjük.

 

Zsiványpecsenye: sertés apróhús hagymával, szalonnával, füstölt kolbásszal gazdagítva.

 

Pikáns húsgombócleves: tejfölös-tárkonyos húsgombócleves.

 

Kijevi csirkemellfilé: csirkemellfilé szeleteket fűszervajjal, mustárral töltjük, bundázzuk.

 

Tüzes fatányéros: a sült karajszeleteket chilivel fűszerezzük, hozzá csípős kolbászt és "kakastaréj"szalonnát kínálunk.

 

48.HÉT

Alföldi csusza: a kifőtt kocka tésztát paprikás, szalonnás, gombás mártással összekeverjük, tejföllel gazdagítjuk.

 

Rakott hal rácosan: burgonyát, lecsót rétegezünk, tetejére tengeri halfilét helyezünk, tejföllel meglocsoljuk, sütőben összesütjük.

 

Sertés szelet favágó módra: a rántott sertésszeletre fokhagymás, gombás, sonkás ragut halmozunk sajttal megszórjuk.

 

Orfüi töltött csirkemellfilé rántva: a csirkemellet mustárban pácoljuk, sült hagymával töltjük, bundázzuk és sajttal gazdagitjuk.

 

Füleki saláta: a tésztához paprikát, uborkát, lilahagymát sonkaszalámit és sajtkockákat keverünk, ízesített tejfölös mártással tálaljuk.

 

Csirkecomb jóasszony módra: a sült csirkecombokat hagymás, gombás, szalonnás, burgonyás ragun tálaljuk.

 

Mecseki palacsinta: a palacsintákat mazsolával, diókrémmel megtöltjük, vaníliás öntettel tálaljuk.

 

Honti hentesmester kedvence: natúr bordaszeletekre szalonnából, virsliből, savanyúkáposztából halmokat készítünk, hagymás törtburgonyával tálaljuk.

 

Pármai spagetti: tejszínből, sonkából szalonnából mártást készítünk, sajttal megszórjuk.

 

Rántott sertésborda, ördög módra: sertésbordát szalonnával, kolbásszal csípős zöld paprikával töltjük, bundázzuk.

 

47.HÉT

Gazdag lencse-tál: egytál étel: a lencsét rizzsel, sárgarépával petrezselyemmel gazdagítjuk.

 

Velencei rolád: fűszeres tojással töltött sertésroládot bacon köntösbe tálaljuk.

 

Meggyes "történet": hamis piskóta mákos meggyel.

 

Rotschild palacsinta: almával, fahéjjal, dióval töltött palacsinta, meggyes öntettel.

 

Savanyú vetrece: sertéshúst kockára vágjuk, tejfölös,mustáros, babérleveles mártásban tálaljuk.

 

Varbóczi vendéglős kedvence: a bordaszeleteket darálthússal, gombával, fűszerekkel töltjük, paprikás-tejfölös mártásban túrós galuskával tálaljuk.

 

Luxemburgi sertésszelet: natúr sertésszeletre almaszeleteket helyezünk, almamártással leöntjük, sütőben készre sütjük.

 

Alföldi rántott korong: fasírt jellegű fűszerezett darálthús panírozva, olajban kisütve.

 

Rákóczi sertésborda: a bordaszeleteket megtöltjük sajttal, gombával, szalonnával, bundázzuk és kisütjük.

 

Doma-dóró: orsó tészta alapon fűszeres, zöldborsós sertésragut, sajttal gazdagítva tálalunk.

 

46.HÉT

Szerb rizseshús: fűszeres pörköltszerű húskockák, lecsós, szalonnás rizzsel keverve.

 

Rántott sertésborda, ördög módra: sertésbordát szalonnával, kolbásszal csípős zöld paprikával töltjük, bundázzuk.

 

Őszi pörkölt: egytál étel mely hagymából, paprikából, paradicsomból, zellerből, karalábéból, fehér répából és répából készül.

 

Lővér pecsenye:natúr sertésszelet mustáros mártásban, sonkával gazdagítva.

 

Alföldi rántott húskorong: fasírt jellegű fűszerezett darálthús panírozva, olajban kisütve.

 

Szicíliai makaróni: tejszínes, paradicsomos, gombás, szalonnás csirkésragu, sajttal megszórva.

 

Bécsi palacsinta: rumos, diós,tejszínes töltelék ananász darabokkal, csokimártásban.

 

Fickós töltött borda: a sertéskarajt füstölthússal, sajttal, uborkával töltjük, bundázzuk és kisütjük.

 

Falusi makaróni: a makarónira kolbászból, szalonnából darálthúsból készült ragut tálalunk.

 

Bánffy sertésszelet: sertésbordára, velős ragut halmozunk, tükörtojással gazdagítjuk.

 

Eszterházy tokány: a húscsíkokat megpirítjuk, ízesítjük, zöldségekkel gazdagítjuk, mustáros, babérleveles tejfölös mártással tálaljuk.

 

Döbrögi sertésborda: két rántott borda közé hagymás-sonkás tojást helyezünk, sajttal gazdagítjuk.

 

45.HÉT 

Rántott csirkemellfilé Vári módra: cs.mellfilét gombával, paradicsommal, sajttal, sonkával töltjük.

 

Húsimádó makaróni: darálthússal, baconnal, szalámival olaszos ragut készítünk, sajttal gazdagítjuk.

 

Öreghegyi sertésborda: rántott szeletek közé baconos, lilahagymás körőzöttet halmozunk.

 

Norvég csirkecomb: a csirkecombokat cukorborsóval, galuskával tejszínes hagymás-gombás mártásban tálaljuk.

 

Sertésszelet Budapest módra: a sertéskarajt csirkemájjal, zöldborsóval, gombával ízesítjük.

 

Zselici vadászkáposzta: a karajszeleteket szalonnás, kolbászos, sav.káposztás raguval gazdagitjuk.

 

Kátay töltött borda: tormával, sonkával töltött borda rántva.

 

Szabolcsi almás-sajtos sertésborda: a fűszerezett bordaszeletekre alma-karikákat fektetünk, sajttal dúsítva pirosra sütjük.

 

Falusi makaróni: a makarónira kolbászból, szalonnából darálthúsból készült ragut tálalunk.

 

Vegetáriánus töltött palacsinta: a palacsintákat zöldségekkel töltjük, mézzel, dióval, citromhéjjal ízesítjük.

 

Ajkai rakott metélt: metélt tészta, túrókrém, baracklekvár.

 

Tüzes fatányéros: a sült karajszeleteket chilivel fűszerezzük, hozzá csípős kolbászt és "kakastaréj"szalonnát kínálunk.

 

44.HÉT

 

Ajkai rakott tészta: tészta, túrókrém, baracklekvár.                                                                 

 

Sertés szelet favágó módra: a rántott sertésszeletre fokhagymás, gombás, sonkás ragut halmozunk sajttal megszórjuk.                                                                                                 

 

Milánói sertésborda: gombával paradicsommal ízesített spagettin, rántott hússzeleteket tálalunk,sajttal gazdagítjuk.                                                                                           

 

Hortobágyi tokány: sertéshúsból lecsós, szalonnás ragut készítünk.                                                                     

 

Meggyes "történet": hamis piskóta mákos meggyel.                                                                                           

 

Parasztos csorbaleves:lestyánnal ízesített erdélyi zöldségleves sertéshússal.                                                                                                             

 

Petőfi sertésszelet: a sertéshúst egyben megsütjük, felszeleteljük, lecsós, szalonnás, fűszeres szószban tálaljuk.                                                                                     

 

Alföldi parasztos Cordon-Bleu: a bordaszeleteket kolozsvári szalonnával, lilahagymával, füstölt sajttal töltjük, bundázzuk majd kisütjük.                                                                                                                                                                  

43.HÉT

 

Göcseji pecsenye: a fokhagymás, fűszerezett karaj szeleteket kolbásszal, szalonnával töltjük, paprikás szaftban tálaljuk.

 

Jász zsivány buksza: baconnal, sonkával, hagymával és sajttal töltött sertésszelet rántva, sült hagymával szórva.

 

Savanyú vetrece: a sertéshúst kockára vágjuk, tejfölös,mustáros, babérleveles savanyú mártásban tálaljuk.

 

Pármai spagetti: tejszínből, sonkából szalonnából mártást készítünk, sajttal megszórjuk.

 

Rakott burgonya gazdagon: a szokásos tojáson és kolbászon kívül szalonnával, hagymával , gombával és sajttal gazdagítjuk.

 

Luxemburgi sertésszelet: natúr sertésszeletre almaszeleteket helyezünk, almamártással leöntjük, sütőben készre sütjük.

 

Mecseki palacsinta: a palacsintákat mazsolával, diókrémmel megtöltjük, vaníliás öntettel tálaljuk.

 

Patti prímások kedvence: sertéstarjából, sertéslábból készült gombás, tejfölös, csípős, mustáros fűszerekkel ízesített étel, krumpligombóccal tálalva.

 

Rákóczi sertésborda: a bordaszeleteket megtöltjük sajttal, gombával, szalonnával, bundázzuk és kisütjük.

 

Varbóczi vendéglős kedvence: a bordaszeleteket darálthússal, gombával, fűszerekkel töltjük, paprikás-tejfölös mártásban túrós galuskával tálaljuk.

 

42.HÉT

 

Húsimádó spagetti: darálthússal, baconnal, szalámival olaszos ragut készítünk, sajttal gazdagítjuk.                                                                                                 

 

Alföldi csusza: a kifőtt kocka tésztát paprikás, szalonnás, gombás mártással összekeverjük, tejföllel gazdagítjuk.                                                                                                                                                                                                   

Öreghegyi sertésborda: rántott szeletek közé baconos, lilahagymás körőzöttet halmozunk.                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Egri sertéskaraj: natúr bordaszeleteket hagymás, zöldpaprikás, paradicsomos, kolbászos raguval gazdagítjuk.                                                                                                       

Bécsi palacsinta: rumos, diós,tejszínes töltelék ananász darabokkal csokimártásban.                                                                                                                                                                                                                                                                               

Füleki saláta: a tésztához paprikát, uborkát, lilahagymát sonkaszalámit és sajtkockákat keverünk, ízesített tejfölös mártással tálaljuk.                                                                             

 

Alföldi rántott húskorong: fasírt jellegű fűszerezett darálthús panírozva, olajban kisütve.                                                                                                     

Doma-dóró: orsó tészta alapon fűszeres, zöldborsós sertésragut, sajttal gazdagítva tálalunk.                                                                                                                                                                                           

Akasztói rántott borda: a rántott bordaszeletekre főtt tarját, lila hagymát halmozunk, sajttal megszórjuk.                                                                                                                                                 

Malmői tekercs: a fűszerezett karajtekercseket sonkaszalámival,  sajttal és csirkemájjal töltjük, kukoricás rizzsel tálaljuk.                                         

 

Korzikai csirkemellfilé: cs.mellszeleteket citromos mustárba mártjuk, majd fűszeres zsemlemorzsába forgatjuk és pirosra sütjük. 

 

41.HÉT

Térkép