Szeretettel üdvözöljük honlapunkon!

Cégünk 2006 év elején kezdte tevékenységét Gastroking fantázia néven.Vezetőink 1992 óta dolgoznak a pécsi vendéglátásban.
Üzemeltettek éttermet, iskolakonyhát, munkahelyi tálaló konyhákat, büfét, vállalták esküvők és különböző rendezvények lebonyolítását. Tapasztalatot szereztek a vendéglátás minden területén.

Az 1990-es évek elején megváltoztak az étkezési lehetőségek és szokások. A legtöbb munkahelyen nem, vagy csak részben volt megoldott az étkezés. Az úgynevezett skutellás helyek megszűnésével ellátást nélkül maradt sok idős, beteg ember és kisgyermekes anyuka. Így  szükségesnek láttuk a profilváltást.

2005-ben a HACCP szigorú szabályainak betartásával felépült új konyhánk Pécs-kertvárosában, amelynek gépparkja rendelkezik minden olyan eszközzel (sokkoló, csomagológép) ami a biztonságos ebéd házhozszállítás feltételéhez adott.


Fontos számunkra, hogy mindig jó minőségű és azonos ízű ételek kerüljenek a vendégek asztalára.


Hiszünk benne, hogy a magyar embereknek a magyaros ízek ízlenek igazán és ezeket az ízeket részesítik előnybe, így ételeink többsége ilyen.

Étlapunk „Z” ételsorában azonban megpróbálunk kedvükre tenni a különleges, másfajta ízek kedvelőinek is.

Szeretnénk, hogy vendégeink finom ételeket kapjanak asztalunkra és a megrendelt mennyiséggel elégedettek legyenek. Igyekszünk minden igényt kielégíteni, fejleszteni és haladni a korral.

Kitartó munkával sikerült kiépíteni egy vendégkört, új vendégeink javarészt régi megrendelőink ajánlásával találnak ránk.

Igyekszünk jó minőségű, jóízű ételeket készíteni, hogy megrendelőink elégedettségét kivívjuk. 

 

Tekintse meg étlapunkat és adja le rendelését on-line!

 

Térkép